Mediaherraväldet från tvättstugan

Att vara poddare och trebarnsfar ställer livspussellogistiken på sin spets. Går ju inte att springa på stan och spela in stup i kvarten. Därför känns det extra glädjande – ja, rent av renande – för mig att presentera Old School Footballs egna toppmoderna hemmabaserade studio, som inte bara är utrustad med en mikrofon och dator, utan även tvättmaskin och torktumlare.

Tillsammans med ett klassiskt indignerat tvättbokningssystem.

Old School Football fortsätter sin smala ämnesvandring i syfte att utmana mediesverige, men nu direkt från tvättstugan i Sollentuna. Det gick ett par lakan till mikrofonen, men det har å andra sidan resulterat i en podd som numera inte bara är nostalgisk, utan även fläckfri.

Lyssna på poddarna:

The Editors – nutidsfotboll och uppsnack inför kommande omgångar i Premier League

Old School Football Podcast – nostalgi om engelsk fotboll

Annons

Om Per Malmqvist Stolt

Skribent och delägare JP Stolt AB. Grundare av fotbollsnostalgiprojektet Old School Football. Aktuell som författare av boken "Tipsextra - klubbarna, matcherna, spelarna". Även talskrivare sedan 2003 samt projektledare/affärsutvecklare. Visa alla inlägg av Per Malmqvist Stolt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: