Idag går tankarna till Paris

Inget god morgon med nostalgifotboll idag. Känns meningslöst. Har fortfarande svårt att ta in det som händer just nu. Så fruktansvärt, så grymt, så meningslöst. Ett slag mot öppenhet, frihet, demokrati och trygghet. Ja, jag vet inte… Mina tankar går till Paris och de som drabbats av detta dåd. Inte för att det hjälper, men det finns ingen annanstans som tankarna kan ta vägen.

Annons

Om Per Malmqvist Stolt

Skribent och delägare JP Stolt AB. Grundare av fotbollsnostalgiprojektet Old School Football. Aktuell som författare av boken "Tipsextra - klubbarna, matcherna, spelarna". Även talskrivare sedan 2003 samt projektledare/affärsutvecklare. Visa alla inlägg av Per Malmqvist Stolt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: