Denis Smith – en stenhård klubbikon

Har en flitig PRAO vid namn Max Stolt på bygget och här har ni hans alster om en av 1970-talets stora profiler – ja ikoner – men kanske lite mindre uppmärksammad än andra från samma tid. Åtminstone utanför Stoke-on-Trent. Men ändå en gigant!

Vi talar om Denis Smith i Stoke City.

Läs artikeln på Old School

Annons

Om Per Malmqvist Stolt

Skribent och delägare JP Stolt AB. Grundare av fotbollsnostalgiprojektet Old School Football. Aktuell som författare av boken "Tipsextra - klubbarna, matcherna, spelarna". Även talskrivare sedan 2003 samt projektledare/affärsutvecklare. Visa alla inlägg av Per Malmqvist Stolt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: