Mickey Thomas – glädjespridare och falskmyntare

En walesare jag inte kan släppa. Har skrivit om honom på Old School -sidan vid flertalet tillfällen. Min första idol, fast han spelade i Manchester United. Gick sedan till mitt Everton för att krossa mitt elvaåriga hjärta.

Yttern Mickey Thomas får nu ta plats som en av profilerna i Tipsextraminnen.se.

Det har han förtjänat.

 

Annons

Om Per Malmqvist Stolt

Skribent och delägare JP Stolt AB. Grundare av fotbollsnostalgiprojektet Old School Football. Aktuell som författare av boken "Tipsextra - klubbarna, matcherna, spelarna". Även talskrivare sedan 2003 samt projektledare/affärsutvecklare. Visa alla inlägg av Per Malmqvist Stolt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: