The Editors är tillbaka

Jag och redaktör Wiberg återupptar samtalet om engelsk nutidsfotboll. Lite Old School-poddande, det vill säga en mikrofon, två fotbollsintresserade och ett körschema med punkter som vi spikar sent, såsom det vore ett samtal i tv-soffan.

Ämnen denna gång: Englands landslag, Watford, Liverpool, Chelsea, Manchester United, West Ham, supande (Hugo Lloris, Duncan Ferguson och Wayne Rooney). Vi rör oss från nutid till dåtid och tillbaka, som förr.

Finns även på diverse plattformar där poddar finns, såsom iTunes, podtail osv.

Lyssna på avsnittet.

Annons

Om Per Malmqvist Stolt

Skribent och delägare JP Stolt AB. Grundare av fotbollsnostalgiprojektet Old School Football. Aktuell som författare av boken "Tipsextra - klubbarna, matcherna, spelarna". Även talskrivare sedan 2003 samt projektledare/affärsutvecklare. Visa alla inlägg av Per Malmqvist Stolt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: