After Work: Bob Latchford

Snart stänger vi arbetsveckan, kanske för att avnjuta en öl innan längtan till lördag börjar på riktigt. Tyvärr denna lördag utan engelsk fotboll. Landslagsspel når aldrig samma nivå av fotbollskärlek. Men det får duga.

I veckan har vi skrivit en del om  Bob Latchford och Birmingham City. Latch var en av de första Tipsextra-hjältar jag hade, men då i Everton-tröjan. Faktum är att han är delad tvåa tillsammans med WBA:s Tony Brown på nio mål i Tipsextras skytteliga genom tiderna. Endast överlägsne Ian Rush (Liverpool FC) är före med sina 15 fullträffar. Ta en klunk. Luta dig tillbaka. Lyssna hela vägen tillbaka till andra halvan av 70-talet och början av 80-talet. Då fotboll var mer än bara fotboll. Då det var lera, kamp, märkliga frisyrer och Bob Latchford.

Annons

Om Per Malmqvist Stolt

Skribent och delägare JP Stolt AB. Grundare av fotbollsnostalgiprojektet Old School Football. Aktuell som författare av boken "Tipsextra - klubbarna, matcherna, spelarna". Även talskrivare sedan 2003 samt projektledare/affärsutvecklare. Visa alla inlägg av Per Malmqvist Stolt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: