Missbruk och bollbruk – Fucking Stan Bowles

God morgon! Lördag, utan Premier League. Vet inte riktigt vad man ska hitta på. Man blir lite rastlös, men då kan det vara läge att trösta sig med att ingen kan bli så rastlös som Stan Bowles. Fotbollsmagikern vars förmågor på plan vida översteg de allra flesta, men problem utanför plan resulterade i en medelmåttig karriär. Ja, ni känner igen er. Så många fotbollsmagiker har gått samma öde till mötes. Frank Worthington, George Best, Paul Gascoigne, Alan Hudson med flera.

”If Stan could pass a betting shop like he can pass a football, he would be all right.”

Ett citat Ernie Tagg, en manager som gav Bowles många chanser och såg alltid till att lämna lönekuvertet direkt till Bowles fru.

För att minska rastlösheten läs Old School Footballs artikel om Stan Bowles minst sagt händelserika fotbollsliv: Stan Bowles – det enda han inte missbrukade var bollen

Nostalgimorgon – uppe med tuppen

Nostalgimorgon – uppe med tuppen är för dig som gillar morgonritualer och blir heligt förbannad om tidningen inte ligger i brevlådan vid sexsnåret på morgonen. Varje dag, året runt, finns det en artikel om fotbollsnostalgi – mest engelsk – och kanske ibland också lite aktualiteter. Jag kommer blanda friskt mellan redan publicerade artiklar på Old School Football, Tippastryktipset.nu eller andra ställen. Och ibland helt nya, men fokus är passionen till fotboll som den var, är och kanske kan bli. För vanedjur med känsliga morgonrutiner.

Om Per Malmqvist Stolt

Skribent och delägare JP Stolt AB. Grundare av fotbollsnostalgiprojektet Old School Football. Aktuell som författare av boken "Tipsextra - klubbarna, matcherna, spelarna". Även talskrivare sedan 2003 samt projektledare/affärsutvecklare. Visa alla inlägg av Per Malmqvist Stolt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: