Sommarlovspodd

Old School Football tar nu lite sommarledigt efter EM fram tills dess att Premier League närmar sig. Men fram tills dess repriseras lite poddar och andra artiklar, så det blir lite nostalgi om nostalgin… Om man så säger. Först ut, det lite darriga första avsnittet av Old School Football Podcast.

http://www.svenskafans.com/england/oldschool/old-school-football-podcast-1-542896.aspx

 

 

 

Annons

Om Per Malmqvist Stolt

Skribent och delägare JP Stolt AB. Grundare av fotbollsnostalgiprojektet Old School Football. Aktuell som författare av boken "Tipsextra - klubbarna, matcherna, spelarna". Även talskrivare sedan 2003 samt projektledare/affärsutvecklare. Visa alla inlägg av Per Malmqvist Stolt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: