Hela tio PL-matcher på stryktipset

Hela tio matcher från Premier League på stryktipset i den sista omgången för denna säsong. Tippa stryktipset går igenom och blickar framåt.

Arsenal tar emot Aston Villa i stryktipsmatch 1 i vad som knappast kan sluta med något annat än en seger för The Gunners, vilka faktiskt kan halka ned på fjärdeplats om det vill sig illa. Arsene Wenger vill garanterat undvika ett kval till Champions League.

Aston Villa är ett lagbygge i spillror och har en hel del att ta tag i under nästa säsong i The Championship. På många sätt handlar det om att börja om från början och förhoppningsvis kan man även få in en ny ägare med hjärta och ambitioner. Men mot Arsenal på The Emirates är de inte göra många knop.

Läs hela artikeln på Tippa stryktipset.

Annons

Om Per Malmqvist Stolt

Skribent och delägare JP Stolt AB. Grundare av fotbollsnostalgiprojektet Old School Football. Aktuell som författare av boken "Tipsextra - klubbarna, matcherna, spelarna". Även talskrivare sedan 2003 samt projektledare/affärsutvecklare. Visa alla inlägg av Per Malmqvist Stolt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: