AFC Bournemouth 2015/16

Fortsätter gå igenom Premier League-lagen ur ett historiskt perspektiv såväl som ett nuläge under augusti. AFC Bournemouth med en arena som inte ens rymmer 12 000 åskådare är en riktig sannsaga, mycket tack vare deras unge manager Eddie Howe.

Historia: AFC Bournemouths väg genom historien

Inför: Sagan fortsätter inför säsongen 2015/16

Annons

Om Per Malmqvist Stolt

Skribent och delägare JP Stolt AB. Grundare av fotbollsnostalgiprojektet Old School Football. Aktuell som författare av boken "Tipsextra - klubbarna, matcherna, spelarna". Även talskrivare sedan 2003 samt projektledare/affärsutvecklare. Visa alla inlägg av Per Malmqvist Stolt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: