God Jul med 80-talshumor

Uppesittarkväll och skinkan är klar. Dags för glögg och lite nötter kanske? Ackompanjerat av smäcker poetiskt högtravande klassiker i form av sofistikerad humor och välsvarvade nödrim som präglade främst 80-talet och början på 90-talet. På bästa sändningstid – Nöjesmassakern, Werner och Werner, Rattmuffen, Olle och Helge, Steve med Lloyden, trollet Rulle, anal magnetism och så vidare. Det ni ungdomar, kallar jag kärv humoruppfostran!

Vår Julskinka har rymt, med mitt favoritrim: ”… det tycker vi är grymt.” Efter skinkinslaget med Werner und Werner följer lite andra svenska julklassiker av det lite kärvare slaget.

Vassa ordvitsar för barn med trollet Rulle…

Och så Rattmuffen med rattmuffexperten Petter Niklasson… Rattmuff på.

Hej då och krama varandra i trafiken!

God jul!

Annons

Om Per Malmqvist Stolt

Skribent och delägare JP Stolt AB. Grundare av fotbollsnostalgiprojektet Old School Football. Aktuell som författare av boken "Tipsextra - klubbarna, matcherna, spelarna". Även talskrivare sedan 2003 samt projektledare/affärsutvecklare. Visa alla inlägg av Per Malmqvist Stolt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: