Dokument: Dansk dynamit erövrade européernas hjärtan

Min första historiska artikel ute på emguide.se. En lite längre historia om den danska dynamit som exploderade som fotbollskonfetti över Europa 1984. Lämpar sig för lite kvällsläsning. Kanske med en öl i handen, såsom en äkta roligan från 1984.

Läs artikeln på emguide.se

Annons

Om Per Malmqvist Stolt

Skribent och delägare JP Stolt AB. Grundare av fotbollsnostalgiprojektet Old School Football. Aktuell som författare av boken "Tipsextra - klubbarna, matcherna, spelarna". Även talskrivare sedan 2003 samt projektledare/affärsutvecklare. Visa alla inlägg av Per Malmqvist Stolt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: