It´s Grim up North

God morgon!

Det är dystert i den nordöstra delen av England. Sunderland och Newcastle trampar allt längre ned i kvicksand. Rivalerna står båda utan en seger och parkerar på näst sista respektive sista plats i tabellen.

Sam Allardyce har i sin nyutkomna biografi konstaterat att han nog borde blivit förbundskapten i England efter Sven- Göran Eriksson som avgick 2006. Han ansåg sig ha meriterna och utan att på något sätt slå sig för bröstet ett naturligt val. Men det blev istället Newcastles nuvarande manager Steve McClaren som fick chansen.

Läs gärna Tippastryktipset.nu:s artikel där det funderas lite till i ämnet.

Livet i Premier League skulle inte vara detsamma utan Newcastle och Sunderland, så varför inte minnas några fina stunder.

Sunderland AFC

Newcastle United

Nostalgimorgon – uppe med tuppen är för dig som gillar morgonritualer och blir heligt förbannad om tidningen inte ligger i brevlådan vid sexsnåret på morgonen. Varje dag, året runt, finns det en artikel om fotbollsnostalgi – mest engelsk – och kanske ibland också lite aktualiteter. Jag kommer blanda friskt mellan redan publicerade artiklar på Old School Football, Tippastryktipset.nu eller andra ställen. Och ibland helt nya, men fokus är passionen till fotboll som den var, är och kanske kan bli. För vanedjur med känsliga morgonrutiner.

Annons

Om Per Malmqvist Stolt

Skribent och delägare JP Stolt AB. Grundare av fotbollsnostalgiprojektet Old School Football. Aktuell som författare av boken "Tipsextra - klubbarna, matcherna, spelarna". Även talskrivare sedan 2003 samt projektledare/affärsutvecklare. Visa alla inlägg av Per Malmqvist Stolt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: