Inför lördagens stryktipsmatcher

God morgon!

Fredag. Arla morgonstund. Ta nu och gå ut i köket och slå på en balja kaffe. För er som ännu inte lämnat in stryktipset (ska ju enligt gammal tradition göras före klockan 15 på torsdagar) finns en liten sammanfattning av läget hos Premier League-lagen på veckans kupong på Tippastryktipset.nu.

Kan rekommendera sidan som layoutmässigt inte är klar riktigt ännu. Det som finns nu är mer en testsida som lades upp för att se om vi fick några läsare. Vi är två stycken som skriver med jämna mellanrum. En som är tipsexpert och så jag då som skriver om sånt jag tycker är skoj inför tipsomgången. Även här väver jag gärna in lite historik. Ja, ni har säkert läst några artiklar jag länkat till tidigare.

Nu visar det sig att det finns en del läsare och med kommande layout så lär projektet ta fart ytterligare. Så följ gärna. Vi finns även på twitter (ännu blygsamt): @tippastryktipset1

Det går även att gå in på min twitter: @permalmqvist då jag retweetar (som det heter) Tippastryktipsets alster.

Nostalgimorgon – uppe med tuppen är för dig som gillar morgonritualer och blir heligt förbannad om tidningen inte ligger i brevlådan vid sexsnåret på morgonen. Varje dag, året runt, finns det en artikel om fotbollsnostalgi – mest engelsk – och kanske ibland också lite aktualiteter. Jag kommer blanda friskt mellan redan publicerade artiklar på Old School Football, Tippastryktipset.nu eller andra ställen. Och ibland helt nya, men fokus är passionen till fotboll som den var, är och kanske kan bli. För vanedjur med känsliga morgonrutiner.

Annons

Om Per Malmqvist Stolt

Skribent och delägare JP Stolt AB. Grundare av fotbollsnostalgiprojektet Old School Football. Aktuell som författare av boken "Tipsextra - klubbarna, matcherna, spelarna". Även talskrivare sedan 2003 samt projektledare/affärsutvecklare. Visa alla inlägg av Per Malmqvist Stolt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: