Inför helgens matcher

Åter på bloggen efter lite resande och passar på att lägga upp ett par artiklar på Tippa stryktipset om helgens FA-cupmatcher samt lite om kommande omgång i Premier League. I övrigt blir är det full fokus på helgens stora begivenhet – ligacupfinalen mellan Manchester City och Liverpool.

Veckans stryktipsmatcher i Premier League

Olika motivation i FA-cupen

Annons

Om Per Malmqvist Stolt

Skribent och delägare JP Stolt AB. Grundare av fotbollsnostalgiprojektet Old School Football. Aktuell som författare av boken "Tipsextra - klubbarna, matcherna, spelarna". Även talskrivare sedan 2003 samt projektledare/affärsutvecklare. Visa alla inlägg av Per Malmqvist Stolt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: