Inför FA-cupens femte omgång

Om ni är lite sugna på uppladdning inför helgens begivenhet – den femte omgången i FA-cupen – gå gärna in och läs om matcherna på Tippa stryktipset samt ta del av en lite väl hastigt utkastad artikel något i affekt där jag beskriver FA-cupen som fansens turnering och ondgör mig något över alla trista förståsigpåare som tycker den är meningslös och att man borde fokusera helt på ligan och Champions League istället.

FA-cupens femte omgång – agnarna skiljs från vetet

FA-cupen – fansens turnering

Och glöm inte att lyssna på veckans podd:

Gå in och lyssna eller prenumerera på iTunes

Finns även på Svenska Fans Fan Radio.

Annons

Om Per Malmqvist Stolt

Skribent och delägare JP Stolt AB. Grundare av fotbollsnostalgiprojektet Old School Football. Aktuell som författare av boken "Tipsextra - klubbarna, matcherna, spelarna". Även talskrivare sedan 2003 samt projektledare/affärsutvecklare. Visa alla inlägg av Per Malmqvist Stolt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: