Inför ikväll och lite från igår

Fortfarande i fjällen i en kombo av kurering och sportlov, så inga nostalgiartiklar. Så ni får hålla till godo med mina alster på Tippa stryktipset, där jag faktiskt nostlgiar lös litegrann över Tottenham…

Läs:

Spurs mot serieledning

samt

Chelsea tog tre, Leicester tappade två

Annons

Om Per Malmqvist Stolt

Skribent och delägare JP Stolt AB. Grundare av fotbollsnostalgiprojektet Old School Football. Aktuell som författare av boken "Tipsextra - klubbarna, matcherna, spelarna". Även talskrivare sedan 2003 samt projektledare/affärsutvecklare. Visa alla inlägg av Per Malmqvist Stolt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: