Topplagen förlorade

Sportlovet fortsätter, därmed också frånvaron av nostalgiartiklar, men jag kör på med mina alster på Tippa stryktipset. Kanske inte lika kul, men å andra sidan ondgör jag mig lite över sammansvärjningen med en ny europeisk superliga och funderar över om Manuel Pellegrini struntar i ligan och fokuserar enbart på pokallyftande i ligacup och helst Champions League, bara för att retas med ägarna. Kanske kommer det ett vykort till ledningen från Pellegrinis semester med lyckönskningar i stil med: ”En femteplats och inget spel i Champions League. Varsågoda. Hälsningar Manuel.”

Jag kunde inte låta bli. Annars ska artikeln sammanfatta läget efter gårdagens matcher.

Topplagen förlorade

Annons

Om Per Malmqvist Stolt

Skribent och delägare JP Stolt AB. Grundare av fotbollsnostalgiprojektet Old School Football. Aktuell som författare av boken "Tipsextra - klubbarna, matcherna, spelarna". Även talskrivare sedan 2003 samt projektledare/affärsutvecklare. Visa alla inlägg av Per Malmqvist Stolt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: