Sir Elton John i bålgetingkostym

Sir Elton John stod på Watfords ståplatsläktare som ung. Han blev klubbens ordförande och har numera också en läktarsektion uppkallad efter sig. Tillsammans med managern Graham Taylor tog han The Hornets (bålgetingarna) från den lägsta divisionen till den högsta på endast sex år. Värre än en Åshöjden-historia.

Det är dock inte alltid ett glamouröst jobb att vara popstjärna och försöka driva en fotbollsklubb. Som nyutnämnd styrelseledamot 1974 fick han genomföra en konsert i bålgetingkostym tillsammans med en ung Rod Stewart vars sång inte gick fram genom den svaga mikrofonen.

Old School Football har hela historien.

Annons

Om Per Malmqvist Stolt

Skribent och delägare JP Stolt AB. Grundare av fotbollsnostalgiprojektet Old School Football. Aktuell som författare av boken "Tipsextra - klubbarna, matcherna, spelarna". Även talskrivare sedan 2003 samt projektledare/affärsutvecklare. Visa alla inlägg av Per Malmqvist Stolt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: