Aston Villa 2015/16

Aston Villa hade en tuff fjolårssäsong och tröttheten under Paul Lamberts era var uppenbar. Nye managern Tim Sherwood lyckades väcka liv i Villa under säsongens sista skälvande stund. Till och med så pass att det räckte till en FA-cupfinal. Tippastryktipset.nu fortsätter att gå igenom lagens historia och möjligheter 2015/16.

Den extremt anrika klubb kan gå en tuff säsong till mötes.

Sherwood och Aston Villas chanser

Aston Villa är en av de mest klassiska klubbarna i England. Stora redan på 1800-talet.

En klubb med gamla meriter

Annons

Om Per Malmqvist Stolt

Skribent och delägare JP Stolt AB. Grundare av fotbollsnostalgiprojektet Old School Football. Aktuell som författare av boken "Tipsextra - klubbarna, matcherna, spelarna". Även talskrivare sedan 2003 samt projektledare/affärsutvecklare. Visa alla inlägg av Per Malmqvist Stolt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: