Leicester City 2015/16

Claudio Ranieri tar över Nigel Pearsons lagbygge. Den erfarne gamla managern får ta över ett av ligans mest fighterinställda lag och han hoppas kunna tillföra en lite mer taktisk dimension. Lyckas Ranieri, så blir Leicester ett lag att räkna med. Tippastryktipset.nu sätter luppen på Leicester City och lyfter även fram dess historia. Visste ni att laget tillbringat alla säsonger utom en i de två högsta divisionerna?

Säsongen 2015/16 – Kan Ranieri ta Pearsons bygge vidare

Historia – En dold storhet

Annons

Om Per Malmqvist Stolt

Skribent och delägare JP Stolt AB. Grundare av fotbollsnostalgiprojektet Old School Football. Aktuell som författare av boken "Tipsextra - klubbarna, matcherna, spelarna". Även talskrivare sedan 2003 samt projektledare/affärsutvecklare. Visa alla inlägg av Per Malmqvist Stolt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: