Stryktipsmatcher vi minns: WBA vs Aston Villa 1978

Lite lunchläsning… Leif Larsson kommenterade i november 1978 West Bromwich Albion mot Aston Villa på The Hawthornes. Matchen slutade 1-1, men den säsongen skulle WBA bli laget som tog Tipsextra-tittarna med storm. Aston Villa å sin sida hade en nytt storlag i vardande.

Läs Tippastryktipset.nu som går tillbaka till ett kylslaget november 1978.

Om Per Malmqvist Stolt

Skribent och delägare JP Stolt AB. Grundare av fotbollsnostalgiprojektet Old School Football. Aktuell som författare av boken "Tipsextra - klubbarna, matcherna, spelarna". Även talskrivare sedan 2003 samt projektledare/affärsutvecklare. Visa alla inlägg av Per Malmqvist Stolt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: