Skrivardag

skribentper1

Fredag, och allt handlar om en enda sak, från morgon till kväll – engelsk fotboll från förr!

Stöttad av en dokumentär om Sir Alf Ramsey (Englands gamle förbundskapten) från 1969 på paddan något lutad mot mässingskrukan, är det intensivdag i skrivarverkstaden.

Plockat fram dagens hög med referensmaterial. Flera artiklar ska skrivas, de flesta för publicering lite längre fram. Anteckningar om världsmålvakten Neville Southall, historien om Roy McFarlands övergång från Tranmere till Brian Cloughs Derby County, den besvärlige men begåvade Big Chiv i Bill Nicks Spurs, Merseyside-derbyhjältar från förr, Stan Cullis bedrifter i Wolves och mycket annat. Det svåra är inte att finna nya ämnen, det svåra är att fokusera på ett i taget…

Lär väl återkomma under dagen med rapporter. Kan redan nu konstatera att förbundskapteners dåliga relation med pressen fanns redan på Sir Alfs tid… Golf, trädgårdsskötsel och samla på mynt var för övrigt den något ”uptighta” förbundskaptenens fritidssysslor.

Skribentper2

Annons

Om Per Malmqvist Stolt

Skribent och delägare JP Stolt AB. Grundare av fotbollsnostalgiprojektet Old School Football. Aktuell som författare av boken "Tipsextra - klubbarna, matcherna, spelarna". Även talskrivare sedan 2003 samt projektledare/affärsutvecklare. Visa alla inlägg av Per Malmqvist Stolt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: