Undrens och domens tid

Är vi på väg mot den största skrällen sedan Ipswich Town vann ligan 1961/62. Jag funderar och fascineras i en artikel på Tippastryktipset.nu.

Ibland behöver man gnugga sig i ögonen, bara för att vara säker på att när man tittar upp igen är fortfarande Leicester City i ligaledning. Efter sexton omgångar, det vill säga snart halva säsongen. Undrens tid kanske inte är förbi? För Mourinhos Chelsea är dock allt nattsvart och domens tid närmar sig.

Leicester stod efter femton matcher på 32 poäng, Chelsea endast på femton poäng. Den sextonde omgången innebär ju att man passerar 40 procent spelade matcher på säsongen. Med andra ord avgörs vilka som är med i toppen precis just nu. Chelsea har kapaciteten, men nu kan det vara för sent, eftersom Leicester numera har 35 poäng medan Chelsea står kvar på sina femton. Dessutom endast en poäng över nedflyttningsstrecket.

Läs hela artikeln på Tippastryktipset.nu

Glöm inte veckans eller tidigare avsnitt av den tidlösa och berättande Old School Football Podcast. Femton till arton minuter långa.

Gå in och lyssna eller prenumerera på iTunes

Finns även på Svenska Fans Fan Radio

Om Per Malmqvist Stolt

Skribent och delägare JP Stolt AB. Grundare av fotbollsnostalgiprojektet Old School Football. Aktuell som författare av boken "Tipsextra - klubbarna, matcherna, spelarna". Även talskrivare sedan 2003 samt projektledare/affärsutvecklare. Visa alla inlägg av Per Malmqvist Stolt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: