Aston Villa – som vi vill minnas

Remi Garde avgår som manager för Aston Villa. En klubb i djup kris och frågan är om någon idag levande manager kan få fart på denna klassiska klubb? Aston Villas historia i korthet från en artikel i Tippa stryktipset minner ändå vilken storhet som döljer sig bakom krisen. Aston Villa är ju en av de mest klassiska klubbarna i England. Stora redan på 1800-talet.

Läs artikeln på Tippa stryktipset: En klubb med gamla meriter

Annons

Om Per Malmqvist Stolt

Skribent och delägare JP Stolt AB. Grundare av fotbollsnostalgiprojektet Old School Football. Aktuell som författare av boken "Tipsextra - klubbarna, matcherna, spelarna". Även talskrivare sedan 2003 samt projektledare/affärsutvecklare. Visa alla inlägg av Per Malmqvist Stolt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: