Sommarlovspodd #6

Don Revies Dirty Leeds som blev så framgångsrika, men samtidigt så hatade. Under en tioårsperiod var de laget alla ville – och var tvungna – att slå. Nästan som en obrottsligt lojal sekt, vilket Brian Clough fick smaka på under hans extremt korta och olyckliga sejour i klubben efter att Revie utsetts till engelsk förbundskapten.

Lyssna på:

Sommarlovspodd #6 (repris)

Annons

Om Per Malmqvist Stolt

Skribent och delägare JP Stolt AB. Grundare av fotbollsnostalgiprojektet Old School Football. Aktuell som författare av boken "Tipsextra - klubbarna, matcherna, spelarna". Även talskrivare sedan 2003 samt projektledare/affärsutvecklare. Visa alla inlägg av Per Malmqvist Stolt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: