Skumfyllda kuddar från en svunnen tid

Old School Football gör ett litet dopp i läktarkultur från förr. På den tiden då alla fans kanske inte satt på därför avsedd plats enligt biljetten. De kanske inte ens hade en biljett och lyckades få en plats på spelarbänken istället. Kanske till och med i knä på en avbytare. Eller när Sheffield Wednesday försökte visa omtanke om sina fans bakdelar genom att lansera en skumfylld kudde, vilket givetvis missbrukades…

Kuddkrig och finns det hjärterum…

Om Per Malmqvist Stolt

Skribent och delägare JP Stolt AB. Grundare av fotbollsnostalgiprojektet Old School Football. Aktuell som författare av boken "Tipsextra - klubbarna, matcherna, spelarna". Även talskrivare sedan 2003 samt projektledare/affärsutvecklare. Visa alla inlägg av Per Malmqvist Stolt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: