Frank Worthington – en levande legend

Frank Worthington var en superindividualist som levde ett hårt liv, med mycket klubbande, kvinnor, brustna äktenskap och partajande rent generellt. Men han var en gudabenådad fotbollslirare. Tyvärr vann han aldrig något och det blev endast åtta landskamper för England. En karriär som inte blev vad den kunnat bli.

Old School Football om Worthingtons livsöde

Annons

Om Per Malmqvist Stolt

Skribent och delägare JP Stolt AB. Grundare av fotbollsnostalgiprojektet Old School Football. Aktuell som författare av boken "Tipsextra - klubbarna, matcherna, spelarna". Även talskrivare sedan 2003 samt projektledare/affärsutvecklare. Visa alla inlägg av Per Malmqvist Stolt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: