Aston Villa – storhet kommer alltid åter

God morgon!

”Oh, It must be! And It is! Peter Withe!”

Ett stycke engelsk historia skrevs i samband med dessa ord. Aston Villa – FC Bayern Munchen i Europacupfinalen 1982.

Onsdag var ju förr dagen då europacuper spelades. Ja, och även landslagskval, så att man slapp uppehåll i ligorna på helgerna och lördagar kunde avnjutas på samma sätt varje helg från och med augusti till maj. Nu är det inte så, längre…

Men för att hylla onsdagen och en äkta storhet, vars sovande pågått under stora delar av efterkrigstiden men som vaknade vid några magiska tillfällen i början av 80-talet, så kan det vara läge att läsa Old School Footballs artikel om Aston Villa och en magisk stund.

Nostalgimorgon – uppe med tuppen

Nostalgimorgon – uppe med tuppen är för dig som gillar morgonritualer och blir heligt förbannad om tidningen inte ligger i brevlådan vid sexsnåret på morgonen. Varje dag, året runt, finns det en artikel om fotbollsnostalgi – mest engelsk – och kanske ibland också lite aktualiteter. Jag kommer blanda friskt mellan redan publicerade artiklar på Old School Football, Tippastryktipset.nu eller andra ställen. Och ibland helt nya, men fokus är passionen till fotboll som den var, är och kanske kan bli. För vanedjur med känsliga morgonrutiner.

Annons

Om Per Malmqvist Stolt

Skribent och delägare JP Stolt AB. Grundare av fotbollsnostalgiprojektet Old School Football. Aktuell som författare av boken "Tipsextra - klubbarna, matcherna, spelarna". Även talskrivare sedan 2003 samt projektledare/affärsutvecklare. Visa alla inlägg av Per Malmqvist Stolt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: