När Wolves missade dubbeln

God morgon!

I stryktipsmatch 13 möter Wolverhampton Wanderers Burnley FC. En fight i The Championship som väcker magiska minnen till liv, kanske inte mina då jag inte ens var påtänkt vid det laget, men för så många andra. Närmare bestämt i maj 1960. Mäktiga Wolves manager Stan Cullis sitter på Manchester Citys Maine Road och ser lilla Burnley vinna över City med 2-1, vilket också sätter punkt för Wolves möjlighet att ta tre ligatitlar på raken, men också att ta den där svårfångade dubbeln med liga och FA-cup. Några dagar senare väntade nämligen Blackburn Rovers i cupfinalen på Wembley.

Vad vore bättre än att en torsdag som denna grotta ned sig i lite artiklar från Old School Football. Läs om:

Harry Potts välspelande Burnley

Stan Cullis – The Iron Manager

När Wolves missade dubbeln

 

Annons

Om Per Malmqvist Stolt

Skribent och delägare JP Stolt AB. Grundare av fotbollsnostalgiprojektet Old School Football. Aktuell som författare av boken "Tipsextra - klubbarna, matcherna, spelarna". Även talskrivare sedan 2003 samt projektledare/affärsutvecklare. Visa alla inlägg av Per Malmqvist Stolt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: