Inför veckans stryktipsmatcher

God morgon!

Kan Tottenham Hotspurs vinna ligan? Knappast är nog den första spontana reaktionen. Men om man tänker efter ett tag, kanske det inte är helt orimligt. Visst, Arsenal och Manchester City ser ut att segla iväg i en liten division för sig, men vi vet också att båda lagen har en tendens till svackor när man minst anar det. Dessutom har knappast Manchester United imponerat, utan hänger mest med i toppen. Leicester City kommer kämpa och kan mycket väl hänga kvar. West Ham blandar och ger när man minst anar det och matchen mot Everton på lördag blir oerhört intressant, då båda lagen kan hänga på i toppen. Liverpool lurar i vassen och Jurgen Klopp ser ju ut att börjar få rätsida på sina gubbar. Men jämnast ser ändå Spurs ut att vara. Ett lag med den kanske högsta lägstanivån som tassar med strax bakom i vad man i travkretsar brukar kalla för vinnarhålet.

IFK Norrköping höll hela vägen i allsvenskan och varför skulle inte Spurs kunna göra det i Premier League under en säsong då det kanske inte slår så mycket gnistor hos toppkonkurrenterna? Nå, vi får väl se, men läs gärna Tippastryktipset.nu och lite tankar inför lördagens stryktipsmatcher i Premier League.

Annons

Om Per Malmqvist Stolt

Skribent och delägare JP Stolt AB. Grundare av fotbollsnostalgiprojektet Old School Football. Aktuell som författare av boken "Tipsextra - klubbarna, matcherna, spelarna". Även talskrivare sedan 2003 samt projektledare/affärsutvecklare. Visa alla inlägg av Per Malmqvist Stolt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: