Lackar mot jul

God morgon!

Nu lackar det mot jul och även om fotbollstittandet går in i ett ännu mer intensivt skede, enligt gammal god tradition i England, så blir det lite mer sporadiskt med nya artiklar från Old School Footballs sida. Familjen och julstök kallar. Därför länkar jag idag inte till någon egen artikel, utan till varje måndags stora händelse – EuroTalk. Just i detta program ser vi David Fjäll i en mycket vacker tröja skänkt av Swedish Toffees i vad som nu måste anses vara en fin tradition. Dessutom nämns mina spalter på Svenska Fans (runt 6-7 minuter in), vilket givetvis värmer extra till julglöggen.

God jul!

Annons

Om Per Malmqvist Stolt

Skribent och delägare JP Stolt AB. Grundare av fotbollsnostalgiprojektet Old School Football. Aktuell som författare av boken "Tipsextra - klubbarna, matcherna, spelarna". Även talskrivare sedan 2003 samt projektledare/affärsutvecklare. Visa alla inlägg av Per Malmqvist Stolt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: