En kamp mot historien

Skrev en liten artikel på Everton Svenska Fans om mitt eget Everton FC och deras för närvarande rätt tuffa kamp mot en ärofylld historia. Det är fler klubbar som tampas med detta numera. The Toffees är dock ett bra exempel när hopp tänds hos vilande historiska bestar. Inte säker på att alla håller med, men det är så här det känns.

Efter en ovanligt stabil insats besegrades Carlisle med 3-0 och Everton är nu i femte omgången i turneringen som kan rädda Roberto Martinez.

Läs hela artikeln på Everton Svenska Fans.

 

Om Per Malmqvist Stolt

Skribent och delägare JP Stolt AB. Grundare av fotbollsnostalgiprojektet Old School Football. Aktuell som författare av boken "Tipsextra - klubbarna, matcherna, spelarna". Även talskrivare sedan 2003 samt projektledare/affärsutvecklare. Visa alla inlägg av Per Malmqvist Stolt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: