Nostalgipodden på listorna i lördags…

Topplista

 

Vill bara sända ett tack till alla ni som lyssnar på Old School Football Podcast.

I lördags dök denna lilla och rätt ämnessmala berättande podd upp på 55:e plats på iTunes lista inom kategorin sport och fritid. Riktigt kul att få synas där för någon dag och då går nog de flesta ändå via Svenska Fans Fan Radio, så det verkar finnas ett intresse av engelsk fotbollsnostalgi.

Men jag kör på, oavsett antal lyssnare, eftersom det är så kul!

 

Annons

Om Per Malmqvist Stolt

Skribent och delägare JP Stolt AB. Grundare av fotbollsnostalgiprojektet Old School Football. Aktuell som författare av boken "Tipsextra - klubbarna, matcherna, spelarna". Även talskrivare sedan 2003 samt projektledare/affärsutvecklare. Visa alla inlägg av Per Malmqvist Stolt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: