Sammanfattning av lördagens Premier League och Aston Villas anrika förflutna

En liten sammanfattning för Tippa stryktipset. Mest orolig för Aston Villa, även om de utövade viss hjärt- och lungräddning i lördags.

Det är svårt att prata om något annat än Leicesters makalösa triumf mot Manchester City, men lördagen gav också några andra intressanta svar. Positiva svar från Tottenham, Everton och Southampton. Och dessutom strimmor av hopp för Sunderland, Newcastle och Aston Villa. Kan det vara så att Crystal Palace är på väg att vakna till liv igen? Fritt fall just nu för Stoke och i viss mån Norwich

Läs hela artikeln på Tippastryktipset.nu.

Kan vara på plats och minnas Aston Villas anrika historia:

Prins William, premiärminister David Cameron och Ozzy Osborne har alla en sak gemensamt – de följer Aston Villa FC. En klubb som dryper av tradition och som säsongen 1980/81 fick allt att stämma. Aston Villa bildade tillsammans med elva andra klubbar högstaligan 1888 och var länge den kanske främsta klubben i landet i slutet av 1800-talet och början av 1900, men sedan har det varit allt mer tunnsått med titlar, även om de inte helt lyst med sin frånvaro.

Läs hela artikeln på Old School Football.

Annons

Om Per Malmqvist Stolt

Skribent och delägare JP Stolt AB. Grundare av fotbollsnostalgiprojektet Old School Football. Aktuell som författare av boken "Tipsextra - klubbarna, matcherna, spelarna". Även talskrivare sedan 2003 samt projektledare/affärsutvecklare. Visa alla inlägg av Per Malmqvist Stolt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: