Poddfredag – om de största skrällarna i ligans historia

God morgon!

Podden kan inte släppa tanken på vad Leicester City håller på att ställa till med och – i så fall – går det att finna likartade skrällar i den engelska ligans historia? Allt i jakten på några kalla pints.

Skrev ju i förra veckan en artikel om Ipswich osannolika prestation 1961/62. Men kan det finnas fler? Faktum är att podden försöker rangordna de tio största skrällarna till ligasegrare, från starten 1888/89. Svepande tar vi oss genom historien i ett frustande nörderi. Grundtanken är att podden bjuder sig själv på en pint för varje historisk ligavinnarskräll som skulle kunna vara större än om The Foxes tar hem titeln i år.
Därför är podden några minuter längre än vanligt. Dessutom lite om historisk tillbakablick i samband med helgens FA-cupmöte mellan Watford och Leeds United. Och så lite Åshöjden.

Old School Football – i väntan på lördag.
Podden släpps som vanligt runt 11.30.
Gå in och lyssna eller prenumerera på iTunes

Finns även på Svenska Fans Fan Radio.

Annons

Om Per Malmqvist Stolt

Skribent och delägare JP Stolt AB. Grundare av fotbollsnostalgiprojektet Old School Football. Aktuell som författare av boken "Tipsextra - klubbarna, matcherna, spelarna". Även talskrivare sedan 2003 samt projektledare/affärsutvecklare. Visa alla inlägg av Per Malmqvist Stolt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: