Sommarlovspodd #12

Old School Football luftar först lite bitterhet avseende de inhemska cupernas förfall på grund av tidens tand, eller vad det nu beror på. Men också de mest framgångsrika klubbarna genom tiderna, såväl som främsta målskyttarna. Dessutom ger jag alternativ till dagdrömmeri, istället för att bara tänka på något så konventionellt som sex rekommenderas fotbollshistoriska händelser som upprör eller värmer.

Minns en magisk final 1984 då supportrarna sjöng Merseyside, Merseyside i det första cupfinalmötet mellan Liverpool och Everton, men också finalen 1974 mellan Manchester City och Wolves, såväl som gamla hjältar i Liverpool under 80-talets ligacupfinaler och Citys motsvarigheter på 70-talet.

Annons

Om Per Malmqvist Stolt

Skribent och delägare JP Stolt AB. Grundare av fotbollsnostalgiprojektet Old School Football. Aktuell som författare av boken "Tipsextra - klubbarna, matcherna, spelarna". Även talskrivare sedan 2003 samt projektledare/affärsutvecklare. Visa alla inlägg av Per Malmqvist Stolt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: