Sommarlovspodd #13

70- och 80-talets mest kontroversielle, mest underhållande, mest egoistiske, mest humoristiske… Ja, den managern som hade mest av allt, hela tiden – Brian Clough. Old School Football Podcast ägnar två avsnitt åt legendaren som blev en legend. 

I detta avsnitt följer vi Clough från spelarkarriär till succén med Derby County. The Rams blev för övrigt det lagbygge han nog var mest stolt över. Runt universums mittpunkt och klarast lysande stjärna – det vill säga runt Clough, enligt honom själv – cirklade nästan lika stora fotbollsstjärnor, oräkneligt antal mindre lysande stjärnor, tal show-värdar, Muhammed Ali, ordförande Sam Longson med mera med flera.
Annons

Om Per Malmqvist Stolt

Skribent och delägare JP Stolt AB. Grundare av fotbollsnostalgiprojektet Old School Football. Aktuell som författare av boken "Tipsextra - klubbarna, matcherna, spelarna". Även talskrivare sedan 2003 samt projektledare/affärsutvecklare. Visa alla inlägg av Per Malmqvist Stolt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: