Stan Bowles

Ett klipp om The Maverick och när Queens Park Rangers var som allra bäst säsongen 1975/76. Endast en poäng från ligatiteln, som till slut togs av Liverpool FC. Njut av Stan ”The Maverick” Bowles, men också Gerry Francis, Dave Thomas, Don Givens, Frank McLintock och Don Masson, för att nämna några. Dessutom lite om Bowles svårigheter med att passa in i det engelska landslaget.

Annons

Om Per Malmqvist Stolt

Skribent och delägare JP Stolt AB. Grundare av fotbollsnostalgiprojektet Old School Football. Aktuell som författare av boken "Tipsextra - klubbarna, matcherna, spelarna". Även talskrivare sedan 2003 samt projektledare/affärsutvecklare. Visa alla inlägg av Per Malmqvist Stolt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: