Första stor-tv sändningen

Merseyside-derbyt är per definition ett av fotbollshistoriens allra största matcher. Må vara lite svalare just nu, men som historien lärt oss kommer det åter att bränna till mellan dessa två fotbollsgiganter. Det är bara en tidsfråga mellan två giganter vars kurs med jämna mellanrum kolliderar och skapar minnen större än vad någon trodde var möjligt.

Old School Football återvänder därmed till 1967. Året då den första stor-tv sändningen av ett derby skedde på Anfield, fast matchen gick av stapeln på Goodison Park. Totalt sett sågs derbyt 1967 av över 100 000 åskådare. Alla baserade i Liverpool!

Annons

Om Per Malmqvist Stolt

Skribent och delägare JP Stolt AB. Grundare av fotbollsnostalgiprojektet Old School Football. Aktuell som författare av boken "Tipsextra - klubbarna, matcherna, spelarna". Även talskrivare sedan 2003 samt projektledare/affärsutvecklare. Visa alla inlägg av Per Malmqvist Stolt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: