Merseyside-humor

Kommer ni ihåg 80-talet? Ronald Reagan, Margaret Thatcher, arbetslöshet i Liverpool och två lag som försöker ge samma hopp som Thatcher vägrar att ge. Dessutom nämns Subbuteo. Det bästa fotbollsspelet genom alla tider, som slog överallt utom i Sverige. Två komiker gör upp inför ett derby på 80-talet.

Se Billy Butler vs George Roper och lite annat:

Annons

Om Per Malmqvist Stolt

Skribent och delägare JP Stolt AB. Grundare av fotbollsnostalgiprojektet Old School Football. Aktuell som författare av boken "Tipsextra - klubbarna, matcherna, spelarna". Även talskrivare sedan 2003 samt projektledare/affärsutvecklare. Visa alla inlägg av Per Malmqvist Stolt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: