Det stora bråket i Old Firm-derbyt

God morgon!

Frank McAvennie blev 1987 inblandad i ett bråk under ett Old Firm-derby som fick konsekvenser i form av fällande domar i civil domstol för två Rangers-spelare, dock gick McAvennie fri. Med ett skratt…

På Hampden Park 1980 hade Rangers och Celtics fans stormat plan och ridande poliser fick gå in och rensa upp en extremt obehaglig situation, vilket blev en av de större publikskandalerna någonsin. Och det är också mot den bakgrunden händelserna i derbyt 1987 måste ses. I hettan och passionen den dagen fanns tre engelska spelare och en nyinköpt skotte. Innan match hade Celtic manager sagt till spelarna:

”Don´t get involved.”

Läs hela artikeln på Old School Football.

Om Per Malmqvist Stolt

Skribent och delägare JP Stolt AB. Grundare av fotbollsnostalgiprojektet Old School Football. Aktuell som författare av boken "Tipsextra - klubbarna, matcherna, spelarna". Även talskrivare sedan 2003 samt projektledare/affärsutvecklare. Visa alla inlägg av Per Malmqvist Stolt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: